Start RoQuest – turul lumii pe motociclete

Si iata ca azi, ora 10 dimineata, baietii au dat start expeditiei Ro Quest. In Piata Constitutiei, de la ora 9 s-a dat adunarea. Familii, prieteni, amici, curiosi si televiziuni, au fost prezenti, pentru a-si lua la revedere de la Andrei si Bogdan. Nebunie, poze, filmari, interviuri, pupaturi, imbratisari, strangeri de mana, caldura, motociclete…. si pe fundal Casa Poporului…asa s-a desfasurat evenimentul asteptat de cei doi de ani de zile. Motocicletele de 10 tone fiecare, erau incarcate cu cele necesare pentru plecare, incepand de la prosusele traditionale, palinca eugenii si ceaiuri plafar si terminand cu echipamentul de ultima generatie ce trebuie sa le faca drumul mai usor.  Dupa multa munca cu pregatirea si chinuiti de emotii, nebunii au urcat pe cai si au plecat in aplauzele si admiratia celor prezenti, insotiti de alti motociclisti, ce au vrut sa ii insoteasca macar o bucata mica de drum.

Nu mai ramane decat sa le uram MULT SUCCES, SANATATE MAXIMA SI DISTRACTIE MAXIMA, in acest drum ce se presupune a le alimenta setea de cunosastere si facerea numelui Romania  cunoscut in lume.

BAFTA !!!!!!!

Poze si detalii AICI

Reclame

2 responses to “Start RoQuest – turul lumii pe motociclete

  • titi

    Multumim Trepa de sustinerea ta aici pe blog si pe toate forumurile pe unde esti activ. Pt mine este nemaipomenit sa vad ca am.un asa prieten.
    Iti urez sa ti se indeplineasca visul ala mare si sa stam peste cativa ani pe terasa la tine …la racoare…cu o bericioaica in fata si sa ne uitam spre cascada Niagara si sa povestim cate’n luna si in stele.
    Toate bune tie si familiei!!! … te pupa tata !!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: