Program pentru JOI- Concert aniversar Hi-Q – 15 ani de activitate

Trupa Hi-Q sarbatoreste 15 ani de activitate si marcheaza evenimentul printr-un super-concert, in aceasta seara, la Hard Rock Cafe.

Mihai Sturzu, Dana Nalbaru, Florin Grozea şi band-ul lor   te invita la petrecerea aniversara – 15 ani de activitate Hi-Q.

Trupa ti-a pregatit un show cu muzica 100% live, cu trei momente tematice, axate pe trei stiluri muzicale inspirate din numele celebrului club de muzica live: o serie Hard (cu piese pop, ce inspira distractie si prietenie, fiind favoritele lui Mihai), o serie Rock (energie, explozie, nebunie – serie propusa de Dana) si una Cafe (piese acustice, sensibile, preferate de Florin). In total, 25 de hituri din perioada 1996-2011.

Biletele la concert sunt disponibile la pretul de 25 de lei la Hard Rock Cafe.

In acest an aniversar, trupa are in plan multe surprize placute. Una dintre ele este relansarea, la cererea fanilor, a unui single din anul 2000 – Ochii Verzi.

Cine nu are program azi 19 mai 2011, se poate prezenta la datoria de petecareti, pentru a retraii alaturi de grup, piesele zbuciumare si pline de voie buna, lansate in anii trecuti, in toate formulele de aparitie pe scena muzichiei.

Garantata distractia maxima!!!


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: