Boc si spaga in azil

Incredibil ceea ce s-a intamplat zilele trecute. Dar ca de obicei pe nimeni nu intereseaza ca in spitale, azile si alte institutii spaga este la putere. Sperand sa se faca mai popular, Bocaila a luat televiziunile si a impartit pungute cu chestii de paste, unor batrani de la un azil. O babuta, a vrut sa ii dea 10 lei. Acum ca o fi vrut sa plateasca punguta sau a scos banutii din instinctul pentru supravietuire…nu stiu. Dar inclin sa cred ca sechelele ramase de la drumurile prin spitalele nostre jegoase sau obisnuinta de a da spaga si in azil, a fost de vina pentru gest. Si piticul tot pitic a ramas, nu a crescut de la 10 lei. In locul lui intram in pamant de rusine, ceea ce ii dorim cu totii.

”O femeie de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Cluj-Napoca a vrut să-i plătească premierului Emil Boc pentru pachetul primit de Paşte. Şeful guvernului a împărţit vineri ouă roşii, cozonaci, suc, biscuiţi şi fructe celor 110 asistaţi din azil.
Când a ajuns lângă patul unei bătrâne, aceasta a încercat să-i dea bani premierului. „Doamne ajută! Nu trebuie”, i-a spus Emil Boc femeii.” sursa realitatea .net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: