Cristi Chivu il face KO pe Marco Rossi

Fundasul roman, Cristi Chivu, a facut-o lata la ultimul meci al echipei sale Inter, impotriva celor de la Bari. Fiind un nume cunoscut nu doar muncii si talentului sau, ci si datorita fair-play-ului de care  dovada pana nu de mult, romanul incepe sa insire unul dupa altul boacanele pe terenul de fotbal. La scorul de 0-0 , in minutul 60, in urma unei lovituri libere a celor de la Bari, Chivu l-a lovit cu pumnul pe Rossi, in figura, in momentul in care acesta se retragea spre propria jumatate de teren. A fost o lovitura gen ”perversa de pe …” unde vreti voi, smetia venind din spate.

Cu toate ca victima a cazut instantaneu dupa pumnul aplicat, iar protestele colegilor sai nu mai conteneau, arbitrul nu l-a eliminat pe roman, neobservand incidentul. De altfel , nici tusierul de pe partea respetiva, nefiind atent la accea lovitura.

Un val de proteste si huiduieli s-a declansat ulterior incidentului, combatantii fiind cu greu calmati. Un gest imatur, lipsit de logica al fundasului roman, ce nu ii fa face cinste pe viitor. Scuzabil sau nu, pumul de Ko oferit lui Rossi, va atrage dupa sine si o suspendare de cateva etape. Oficialii Interului au declarat deja ca nu vor depune contestatie la decizia ce se va lua de comisia de disciplina, condamnand si ei gestul total nesportiv.

Meciul Bari-Inter s-a terminat cu scorul de 0-3. Dupa meci, Chivu si-a cerut iertare si adversarului si familiei pentru gestul sau:

”Este greu de explicat. Mi-am pierdut luciditatea pentru un moment. Vreau sa imi cer scuze in fata lui Marco, pentru ca am gresit grav fata de el. Imi cer scuze in fata tuturor si a celor doua fete ale melecare m-au urmarit la TV. Ma simt ca un om de nimic. ”

Dupa aceasta declaratie data postului Sky Sport, Chivu a plecat cu lacrimi in ochi si rusinat .

Nu-i nimic Cristi…shit happens. Revino-ti repede si osul la bataie.

Reclame

7 responses to “Cristi Chivu il face KO pe Marco Rossi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: