Gangsta’ batut cu cureaua

Azi am reusit sa ies un pic din monotonie. Un pic e putin zis de fapt…Aproape ca am reusit sa ma tavalesc de ras pe la munca. De altfel in loc sa vand niste chestii, m-am pus pe ras cu doi clienti.

Stie toata lumea cum e tineretul, cum toti vor sa fie cat mai populari. Si cum e la moda ca baietii sa se dea ”bad boys”, unul de pe la americani, un pustan de culoare s-a gandit ca ar agata niste ”bitches” daca se da gangsta. Probabil termenul de ”pimp” era expirat de pe vremurile tineretii lu’ Snoop. Asa ca profitand de tehnologie si site-urile de socializare, a varat niste zvonuri pe profilul de facebook, cum ca el e cel mai tare, cel mai mare, cel mai smecher, cel mai gangsteri dintre gangsteri…etc. Toate bune si frumoase, probabil au picat si ceva ”bitches” in plasa, ceva invidii de la colegi, ceva fani ai baietilor rai.

NUMAI CAAAA, sifonat , probabil de catre invidiosi sau doar o pura intamplare, unchiul sau a vazut profilul. E, acum stiti cum e cu Coana Mare la americani, negrii in principiu. E mare si rea de gura dar si de mana. Altoieste orice pusti neobrazat, in orice situatie. Cam asa ceva cu unchiul. Pare un om muncit, trecut prin viata, caruia nu ii arde de distractii de genul asta. Si ce face unchiul? Il pune pe pusti sa filmeze  convertirea la viata simpla si cinstita. Si ii arde gangsterului niste curele , dalea late pe obrajorii intunecati, punand-ul sa dezminta faptul ca ar fi vre-un nelegiut si lepadandu-se de satana din neighborhood.

In filmuletul de mai jos aveti intreaga scena deprinsa  din categoria de disciplina”old school beat”. Iar vorbele unchiului fac deliciu absolut : WHOOP YO’ ASS, mf ‘er..”

Distractie maxima

Reclame

One response to “Gangsta’ batut cu cureaua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: